amerikaanse oldtimers

Wij zijn gespecialiseerd in Amerikaanse oldtimers

Als u een autobekleder zoekt die veel ervarings heeft in het bekleden van amerikaanse oldtimers dan moet u bij RachelSarah Autobekleding & Meubelstoffering zijn. Al sinds het begin van ons bedrijf richten wij ons op amerikaanse oldtimers. Chevrolet, Ford, Plymouth, Dodge, Oldsmobile, GMC, Cadillac, Buick, Lincoln of een Kustom Hot Rod. We hebben ze allemaal al eens onderhanden genomen.

 

De juist autobekleding voor uw merk en type oldtimer

Via de leveranciers kanalen die we door de jaren opgebouwd hebben kunnen we nagenoeg alle bekleding krijgen die destijds in uw oldtimer zaten toen deze (in bijv. Detroit) van de band afrolde. Doormiddel van het merk en type vragen we voor us een stalenkaart op en kunt u zelf kiezen uit een range aan materialen die wij vervolgens voor u gaan bestellen. Wij snappen het namelijk als u uw amerikaanse oldtimer ook echt origineel wilt houden...

 

Ruime collectie leder en kunstleer

En natuurlijk kunt u er ook gewoon voor kiezen om een lederen- of kunstleer interieur in uw auto te laten plaatsen. Ook hierin hebben wij een enrome keuze voor u in verschillende kleuren, texturen en prijsklasses. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste materiaal voor in uw geliefde amerikaanse oldtimer.

 

Wilt u meer voorbeelden zien van onze prachtige projecten, kijk dan eens in onze autobekleding portfolio.

 

Offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden