auto bekleding reparatie

Is uw auto bekleding toe aan reparatie?

Het repareren van auto bekleding hoeft vaak helemaal geen kostbare zaak te zijn. Heel vaak is de betreffende schade met een kleine ingreep op te lossen en ziet de autostoel of autobank er weer als nieuw uit.

 

autostoel repareren

Veel voorkomende schades aan autostoelen zijn instapschades of brandgaten. beide zijn redelijk eenvoudig te verhelpen. En in beide gevallen is het meestal niet nodig om de bekleding van de complete stoel te vervangen. Bij instapschade bijvoorbeeld hoeft vaak alleen de "wang" van de stoel vervangen te worden, als mede het onderliggende stukje schuim. En na deze kleine plaatselijke reparatie ziet uw autostoel er weer als nieuw uit, als of het nooit gebeurd is.

 

Wel is het zeer sterk aan te raden dergelijke schades zo snel mogelijk te laten repareren zodat de schade niet steeds groter word. laad je hiervoor goed door ons adviseren. Even langs komen met de auto is dan vaak het handigste omdat we de schade dan goed kunnen bekijken. Maak hiervoor een afspraak via het contact formulier op deze pagina.

 

Offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden