auto interieur

Wilt u uw auto interieur laten bekleden?

Voor het bekleden van uw auto interieur bent u natuurlijk opzoek naar een professionele partij waar u een persoonlijk advies krijgt. Een autobekleder met jaren ervaring en passie voor haar vak, dat is RachelSarah Autobekleding & Meubelstoffering. Een kleine reparatie van uw autostoel of bank, danwel het compleet vanaf nul opbouwen van uw auto interieur. Door onze jaren ervaring bij het bekleden van oldtimers, waar we in veel gevallen een volledig nieuw interieur opbouwen, weten we als geen ander uw wensen te vertalen naar een uniek auto interieur wat volledig op uw wensen is toegespitst.

 

Compleet auto interieur

Wij verzorgen het totaal pakket. Van deur panelen tot de banken en stoelen. Zowel herstofferen als het opbouwen vanaf de kale veren. Wat uw situatie ook is (we zijn heel wat gewend wat oldtimers betreft) wij zorgen voor een passende oplossing.

 

Lederen interieur

Naast stoffen en skai beschikken wij ook over een grote collectie leer in vele kleuren en texturen. Graag adviseren wij u bij de juiste materiaal keuze. Hierbij houden we rekening met uw smaak maar ook met de omstandigheden waarin de materialen gebruikt worden. Voor een cabrio adviseren wij soms een ander materiaal als voor een dicht voertuig.

 

Offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden