autobekleding prijzen

Wilt u meer informatie over de prijzen van autobekleding?

Bij ons kunt u kostenloos een prijs indicatie opvragen voor het bekleden van uw auto. Het liefst zien wij de betreffende auto. Komt u langs dan kunnen we meteen samen met u een keuze maken betreffende de materiaal keuze. Wij hebben een groot aanbod in zowel leer als kunstleer. Aan de hand van uw wensen en het gebruik kunnen wij u dan ook een passend advies geven voor het maken van de juiste keuze. Wij zetten dan alle wensen die u heeft m.b.t. uw auto interieur op een rijtje en maken hiervoor dan een passende prijs.

 

Autobekleding prijzen opvragen via e-mail

Bent u niet in staat om zelf even langs te komen met de auto, dan kunt u ons ook een e-mail sturen met daarin foto's en uw wensen. Waarop wij vervolgens een prijs indicatie voor u maken. Indien akkoord spreken we graag met u af op een later tijdstip om alles definitief door te nemen en waar nodig de prijs indictie bij te stellen.

 

Afspraak inplannen

Wij werken enkel en alleen op afspraak. U kunt via onze contact formulier of per telefoon een afspraak bij ons maken zodat u niet onverhoopt voor een gesloten deur staat.

 

Offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden