autobekleding

Wilt u uw autointerieur laten bekleden?

Iedere keer als ik een oldtimer met ronkende motor de straat in hoor rijden krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Wat is er nou mooier dan aan deze iconische auto's te mogen werken? De uitstraling, de power en het tijdsbeeld spreken tot de fantasie. Maar ook de passie en persoonlijke binding die de eigenaars hebben met hun oldtimer is uniek. En daarom ben ik zo gek ben op mijn werk!

 

Originele autobekleding voor Amerikaanse Oldtimers

Voor de Amerikaanse oldtimers (Bijvoorbeeld Chevrolet, Ford, Cadillac, Plymouth, Dodge, etc) importeren we indien de klant dat wil (waar mogelijk) de authentieke materialen rechtstreeks uit de USA. Tot 1954 lukt dit eigenlijk altijd wel. Met het merk en type kunnen we staaltjes opvragen om je een beeld te geven van de materialen zoals die destijds in jou oldtimer geleverd werden.

 

Custom bekleding

En wil je iets anders, een custom auto interieur, dan hebben we een ruim aanbod aan leer en kunstleer om aan je wensen te voldoen. Graag bepalen we dan samen met jou wat de juiste combinatie is voor voor de bekleding van je auto interieur. Zodat het naadloos aansluit bij jou wensen, en bij jou auto.

 

Europese Klassiekers, Oldtimers & Tuning Cars

Uiteraard werken we niet alleen aan Amerikaanse oldtimers. Je kunt bij ons ook terecht met Europese oldtimers (Volkswagen, Alfa Romeo, Renault, Mercedes, Maserati, Porsche, etc) en Tuning Cars.

 

Reparatie van je autostoel of achterbank

En vergeet niet dat u ook voor een reparatie bij ons terecht kunt, ongeacht hoe oud uw auto of motor is. Een veel voorkomende schade is instap schade. meestal aan de stoel van de bestuurder. Dit kunnen wij eenvoudig verhelpen door een nieuw stuk in te plaatsen en waar nodig het schuim te vervangen. Maar ook voor een brandgat of scheur in je autostoel of autobank kun je bij ons aankloppen.

Offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden