RachelSarah Rachels Facebook page
  • wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_09
  • wow_slider_images_homepage_08
  • sv_autobekleding_16
  • wow_slider_images_homepage_01
  • sv_autobekleding_62
  • wow_slider_images_originele_autobekleding_06
  • wow_slider_images_originele_autobekleding_03
wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_091 wow_slider_images_homepage_082 sv_autobekleding_163 wow_slider_images_homepage_014 sv_autobekleding_625 wow_slider_images_originele_autobekleding_066 wow_slider_images_originele_autobekleding_037

autostoelen bekleden

Wilt u uw autostoelen laten bekleden of repareren?

Het bekleden van uw autostoelen behoord tot de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. En wij staan u graag bij met advies betreffende de juiste materiaal keuze. Auto bekleding is er in vele soorten. Allereerst kunt u kiezen voor leer, kunstleer of stof. Al deze materialen hebben hun eigen voordelen. Maar niet alles is ook altijd egschikt in elke situatie. U kunt u voorstellen dat we een ander materiaal hanteren in een cabrio die vaak meer blood staat aan de elementen zoals regen of zonlicht. Het is dus belangrijk goed advies te krijgen van een professionele bekleder die verstand heeft van de verschillende materialen.

 

Autostoelen repareren

U kunt kleine schades aan uw autostoelen ook laten repareren. Denk aan een brandgat van een cigaret of aan instap schade. Instap schade komt van het steeds op dezelfde wijze instappen in uw auto. vaak slijt dan het stof en het onderliggende schuim aan de kant van de portier, vooral veel voorkomend bij de bestuurders zijde. Voor dergelijke reparaties is het vaak niet nodig om de complete bekleding te vervangen maar kunnen we plaatselijk een reparatie uitvoeren. Hierbij is het altijd het beste even langs te komen met de auto zodat we de schade goed kunnen bekijken.

 

 

Offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden