autostoelhoezen

Bent u opzoek naar een autostoelhoes voor uw autostoel?

Voor veel merken kun je tegenwoordig kant-en-klare autostoelhoezen krijgen. Deze autostoelhoezen zijn voor bijna elk type oldtimer te krijgen. Echter onze ervaring is dat net als met de meeste aftermarket producten, het vaak niet optimaal past. Met als resultaat dat je plooien krijgt, wat natuurlijk erg jammer is in je droomauto! De kosten van een dergelijk autohoes is meestal een stuk lager dan het nieuw bekleden van je autostoel of autointerieur. Dit zit hem in de massa productie en het gebruik van goedkope materialen.

 

Hier kunnen wij qua prijs niet tegen op. Maar qua kwaliteit des te meer! Een met de hand gemaakt autointerieur voor uw oldtimer zit perfect. Geen plooien, geen goedkope materialen. Maar vakmanschap waar u nog vele jaren plezier van zult hebben. Ook als u de auto ooit weer gaat verkopen!

 

Compleet auto interieur

Wij verzorgen het totaal pakket. Van deur panelen tot de banken en stoelen. Zowel herstofferen als het opbouwen vanaf de kale veren. Wat uw situatie ook is (we zijn heel wat gewend wat oldtimers betreft) wij zorgen voor een passende oplossing.

 

Lederen interieur

Naast stoffen en skai beschikken wij ook over een grote collectie leer in vele kleuren en texturen. Graag adviseren wij u bij de juiste materiaal keuze. Hierbij houden we rekening met uw smaak maar ook met de omstandigheden waarin de materialen gebruikt worden. Voor een cabrio adviseren wij soms een ander materiaal als voor een dicht voertuig.

 

Offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden