RachelSarah Rachels Facebook page
  • rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_01
  • rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_02
  • rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_03
  • rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_04
  • rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_05
  • rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_06
  • rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_07
rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_011 rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_022 rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_033 rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_044 rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_055 rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_066 rachelsarah_bootbekleding_boten_bekleden_077

boot bekleden

Wilt u uw boot interieur laten bekleden?

Voor het bekleden of herstofferen van uw boot interieur is het belangrijk om met een kundige bekleder te praten die kennis heeft van de juiste materialen voor de watersport. Wij kunnen u hier goed in adviseren. En vanuit onze ruime collectie materialen voorzien van de juiste bekleding. Bij watersport en buiten gebruik passen we specifieke soorten schuim en kunstleer toe om te garanderen dat de materialen jaren meegaan en mooi blijft.

 

De juiste soorten schuim voor buiten gebruik.

materialen zoals schuim die veel bloodgesteld worden aan (zoet e/o zout) water of aan regen dienen hier specifiek voor ontwikkeld te zijn. In het geval van schuim betekend dit dat ze water doorlatend zijn zijn dus veel meinder water vast houden als schuim wat we gebruiken in auto's of meubels. Dit is belangrijk voor de duurzaamheid en het gebruikers gemak.

 

Specifieke soorten kunstleer die beter tegen zonlicht (uv straling) kunnen.

Indien uw boot (of cabriolet) veel zonlicht vangt (uv straling) dan is de kans op verkleuren veel groter dan in een omgeving waar dit niet het geval is. daarom zijn hier voor specifieke materialen ontwikkeld die beter bestand zijn tegen zonlicht (uv straling). maar ook tegen bijvoorbeeld zout water. Deze materialen zijn dus optimaal geschikt voor de watersport.

 

Graag adviseren wij u bij het maken van de juiste keuzes. En het kiezen van de beste materialen voor uw gewenste toepassing.

 

Offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden