RachelSarah Rachels Facebook page
  • rachelsarah_motorzadel_buddyseat_02
  • rachelsarah_motorzadel_buddyseat_01
  • rachelsarah_motorzadel_buddyseat_03
  • sv_motorzadel_bekleding_51
  • sv_motorzadel_bekleding_37
  • wow_slider_images_motorzadel_rachelsarah_05
rachelsarah_motorzadel_buddyseat_021 rachelsarah_motorzadel_buddyseat_012 rachelsarah_motorzadel_buddyseat_033 sv_motorzadel_bekleding_514 sv_motorzadel_bekleding_375 wow_slider_images_motorzadel_rachelsarah_056

buddyseat bekleden

Uw buddyseat laten bekleden van uw motor of scooter?

Hier op onze website vind u vele voorbeelden van buddyseats die wij door de jaren heen bekleed hebben. In alle stijlen, vormen en smaken. Altijd volledig gemaakt naar de wens van de klant. Samen met u zorgen wij voor een passend design wat volledig bij uw wensen aansluit.

 

Een uniek design voor uw buddyseat

Motoren zijn een vaak een afspiegeling van de eigenaar. En dus wil je dat ook je zadel of buddyseat die zelfde uitstraling meekrijgt. Hiervoor maken we dan een custom design wat volledig past binnen uw smaak en wensen. Dit doen we in goed overleg en gebaseerd op onze jaren ervaring in het bekleden van buddyseats.

 

De juiste zit voor een optimaal rijcomfort

Indien nodig kunt u tussentijds een rijtest doen. We passen dan het schuim aan op uw wensen. En vervolgens gaat u een flinke rit maken met uw motor om te kijken of het een optimaal rijcomfort geeft. Pas als dit bereikt is gaan we de bekleding aanbrengen. Zo garanderen we dat u nog lange tijd met veel plezier gebruik kunt maken van uw motor of scooter.

Offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden