RachelSarah Rachels Facebook page
reparatie
interieur design

Ja u kunt bij ons ook terecht als interieur designer voor unieke stukken of complete interieurs

Wij werken regelmatig samen met interieur designers en interieur stylisten. Vaak nemen wij dan een bepaald onderdeel van een project voor onze rekening. Uiteraard gebeurd dit doormiddel van een goede briefing en een plan van aanpak waarbij elk detail uitvoerig van te voren besproken word. Zodat we samen tot een optimaal eindresultaat komen wat volledig past binnen het ontwerp van de designer. Hier vind u foto's van verschillende interieur projecten waaraan wij gewerkt hebben.

gecapitonneerd

Ja wij gebruiken ook ambachtelijke bekledings technieken zoals capitonneren

Zowel nieuwe als klassieke meubels zoals bijvoorbeeld een baroque fauteuil stofferen wij op de ambachtelijke wijze. Het capitonneren van deze prachtige klassieke meubels is een vak apart. Het is zeer bewerkelijk en maar geeft een schitterend eind resultaat. Opgebouwd met jute, spiraalveren en gekoppeld touw. Gevuld met crin, paardenhaar en watten. U kunt kiezen voor een klassieke stof en kleur of zoals op de foto voor leer of kunstleer. Meubels uit die tijd verdienen het om hersteld te worden naar oude glorie. En kunnen dan nog vele generaties mee.

Tattoo studio

Ja er zijn materialen specifiek voor gebruik in hygienische ruimtes

Kunstleder is een materiaal wat uitermate geschikt is voor gebruik in hygi├źnische ruimtes. Denk hierbij aan doktors praktijken, tandartsen, sportscholen en tattoo studios. Wij leveren verschillende soorten kunstleder met ieder specifieke eigenschappen zoals bijvoorbeeld; bloedbestendig, desinfectiemiddelbestendig, urinebestendig, zoutwaterbestendig en vlamvertragend. Door deze eigenschappen kan het kunstleder voor de meest uiteenlopende doeleinden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld in de gezondheidszorg. Maar ook in horeca, kapperszaak, schoonheidssalon en watersport. De toepassings mogelijkheden zijn eindeloos. Maar het is wel belangrijk dat u het juiste materiaal kiest bij uw behoeftes. Dus laat u goed adviseren door ons.