RachelSarah Rachels Facebook page
  • wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_02
  • wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_03
  • wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_05
  • wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_04
  • wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_07
  • wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_01
  • wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_06
  • wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_08
  • wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_09
wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_021 wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_032 wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_053 wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_044 wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_075 wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_016 wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_067 wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_088 wow_slider_images_materialen_kunstleer_rachelsarah_099

kunstleer

Wij hebben een geweldig assortiment aan kunstleer voor o.a. uw auto- of bootinterieur

Kunstleer, in de volksmond ook wel Skai genoemd (Skai is eigenlijk een merknaam) is een product wat er uitziet en aanvoelt als echt leer. Maar in werkelijkheid is dit een kunststof die aangebracht is op een drager van textiel. In deze kunststof wordt een structuur aangebracht die het materiaal doet voorkomen als echt leder. Je hebt hierin een enorme hoeveelheid variaties qua structuur, kleur en kwaliteit. En daarnaast nog soorten met hele specifieke eigenschappen en toepassings doeleinde. Bijvoorbeeld specifiek voor buitengebruik (cabrio's), watersport (boten, jetski's) of voor gebruik in hygi├źnische ruimtes zoals een tattooshop, doktor- of tandartspraktijk.

 

Ondanks dat ik het echte leven wat je terug ziet in een leren huid enorm mooi vind, zie ik ook voordelen van kunstleer. Het vorm vaste (plooit niet zoals echt leer), het makkelijke onderhoud en de duurzaamheid. Om de juiste keuze te maken die het beste bij uw wensen aansluit is het belangrijk dat u zich goed door ons laat adviseren. Met een duidelijk beeld van uw wensen en de toepassing kunnen wij u het juiste materiaal adviseren.

Offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden