lederen bekleding auto

Wij hebben een groot aanbod lederen bekleding voor uw auto

Leder is een schitterend natuur product. Leder straalt ambachtelijk vakmanschap uit. Is rijk van kleur en textuur. Een bijzonder product dus met een rijke uitstraling. Een product waar u altijd veel plezier van zult beleven, zowel in uw auto als op uw meubel.

 

Als autobekleder werken wij graag met leer

maar voor u als bezitter van een auto, oldtimer of meubel is het belangrijk om de juiste keuze te maken bij het kiezen van de materialen waarmee u uw product laat bekleden. daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor een professioneel advies over de verschillende eigenschappen van leder. En waarom u wel of niet voor leer moet kiezen. Want niet elke toepassing is geschikt voor leder.

 

Welke soort dus bij uw wensen aansluit is ook afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Binnen onze uitgebreide collectie vindt u alle soorten terug wat uw persoonlijke voorkeur ook mag zijn. En al onze leersoorten zijn van een hoge kwaliteit. Denk er wel aan dat leer, juist omdat het een natuurlijk product is, ook verzorging vereist. Voor meer informatie hier over bezoek onze FAQ pagina. Hier wordt alles verder uitgelegd.

 

 

Offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden