motorzadel bekleden

Wilt u uw motorzadel opnieuw laten bekleden of repareren?

Ook met motorzadels kunt u alle kanten op. Een kleine reparatie, het opvullen van de zitting met nieuw schuim voor een beter rijcomfort of een compleet nieuw design afgestemd op uw wensen.

 

Een optimaal zitcomfort

Zeker als het gaat om het zitcomfort is het belangrijk om je goed te laten adviseren door ons. We stemmen dan samen af wat de wensen zijn. Afhankelijk hiervan kunnen we de vulling volledig vernieuwen of enkel aanpassen. Voor de bekleding er weer op gaat kun je dan eerst een test rit maken om te kijken of alles naar wens is. Zodra het zadel helemaal goed zit plaatsen we de bestaande- of de nieuwe bekleding terug.

 

Kustom design

Bij het maken van een compleet nieuw zadel zijn de mogelijkheden eindeloos. Qua stijl en matriaal keuze. De stijl moet natuurlijk naadloos aansluiten bij u en de bike. En voor de materiaal keuze is het belangrijk te weten wat het doel is. Word het een motor om te touren of is het een Kustom Bike waar weinig op gereden word maar die moet knallen op bike shows. Allemaal keuzes en afwegingen waar wij u graag in adviseren en meedenken.

Offerte aanvragen

Uiteraard geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden