RachelSarah Rachels Facebook page
verhuizen

wij gaan verhuizen

Wenckenbachstraat 30 te Eindhoven

Februari 2014 verhuizen wij naar onze nieuwe locatie aan de Wenckenbachstraat 30 te Eindhoven. Hier betreden wij een compleet nieuwe werkplaats om de nieuwe fase van RachelSarah Autobekleding & Meubelstoffering in te luiden. We zijn ons hier al ruim een jaar op aan het voorbereiden en kunnen dan ook niet wachten om deze geweldige werkplek in gebruik te nemen.

 

Volta Galvani

Ons nieuwe pand is staat in de spiksplinternieuwe wijk Volta Galvani in Eindhoven. Dus als we zeggen "nieuw" bedoelen we ook echt nieuw! Deze ruime werkplaats van zo'n 85 vierkante meter huisvest een werkruimte en een ontvangst ruimte. Zodat we nu ook echt ongestoord met onze klanten projecten kunnen bespreken . Op 19 December a.s. krijgen we de sleutel. Uiteraard moet er dan eerst nog van alles gebeuren voor we open kunnen. Voor de exacte datum waarop we van start gaan op de nieuwe locatie kunt u onze nieuws pagina in de gaten houden. Of volg ons op facebook!

 

Tot die tijd kunt u natuurlijk gewoon terecht op onze tijdelijke locatie aan het Celsiusplein 1 in Eindhoven. Voor het maken van een afspraak kunt u het beste ons contact formulier invullen.